Viestintäpalvelut

Viestitär tarjoaa palvelua sekä viestinnän kehittämiseen että toteuttamiseen.
Lähesty sidosryhmiäsi kiinnostavilla tarinoilla, houkuttele uusia kävijoitä verkkosivuille tai puhuttelu julkaisuillasi laajoja ryhmiä.
Kerro  tarpeesi niin etsimme siihen ratkaisun. Alla on esitelty tyypillisiä palveluitamme.
Useat tuotteet saat myös avaimet käteen -periaatteella.

SISÄLLÖNTUOTANTO
Onpa viestintäkanavasi some tai perinteinen lehti tarvitaan niihin kiinnostavaa sisältöä.
Tekstit: Viestitär tuottaa laajat artikkelit lehtiin, napakat uutiset verkkosivuille kuin myös hauskat ideat someen tai mainoksiin.
Kuvat: Kuvittaminen on Viestittären vahvaa osaamista. Valokuvat kertovat tapahtumista, kuvankäsittely vie fantasiamaailmaan ja piirroksilla voi havainnollistaa abstraktitkin ajatukset.

JULKAISUT
Graafisesta suunnittelusta, kuvittamisesta ja sivutaitosta on Viestittärellä laaja ja lähes kahdenkymmenen vuoden kokemus erilaisten lehtien ja kirjojen parissa. Lehtien toteuttamiseen Viestitär tarjoa myös toimitustyötä sekä toimitussihteerin palveluja. Vaikka painettu lehti pitää yhä pintansa erilaiset verkkoratkaisut voivat soveltua hyvin jäsenlehdiksi tai sidosryhmäviestintään.

VERKKOVIESTINTÄ
Ohjaa kävijöitä verkkosivuillesi tuottamalla kohderyhmällesi kiinnostavaa sisältöä blogiin, someen tai suoraan verkkosivuille. Viestittäreltä saat suunnitelman kuinka tämä onnistuu. Autamme myös löytämään sopivaa sisältöä ja yhteistyökumppaneita tai tuotamme itse sopivaa materiaalia sivullenne.
Kiinnostuksen säilyttämiseksi ja kävijämäärän lisäämiseksi tulee uutta päivityksiä olla riittävästi.

SOME-ASSARI
Viestitär tarjoaa myös SOME-assarin palvelua, johon sisältyy kuukausittain tietty määrä sisältöä räätälöitynä esimerkiksi artikkeli verkkosivuille ja samasta aiheesta lyhyempi uutinen facebook-sivuillenne. Palvelu on tarkoitettu olemaan matala kynnys viestinnän toteuttamiseen ilman henkilöstön palkkaamista ja kouluttamista tehtävään.

YRITYSILME
Yritysilme käsittää viestinnän graafisten ohjeiden lisäksi esimerkiksi yrityksen toimipaikan visuaalisen ulkonäön, henkilökunnan vaatetuksen sekä autoteippaukset.
Yhtenäisen yrityskuvan säilyttämiseksi ja kustannusten pienentämiseksi yritysilmeen osien suunnittelu kannattaa keskittää yhdelle toimijalle.